Проекти
Структтурни фондове на ЕС
Защита при бедствия
      Действия при кризисни ситуации

РСПБЗН - Нови пазар съветва!

   
При възникнала бедствена ситуация, в резултат на създали се лоши метеорологични условия, съпроводени с фактори застрашаващи живота и здравето на населението е необходимо да се обадите на телефоните на Дежурните по Общински съвет за сигурност: 053722163 и мобилен 0885302775.
  За изпълнение на неотложни аварийно-спасителни и възстановителни работи през зимния период е сформиран оперативен щаб под ръководството на Кмета на общината, а при създаване на сложна обстановка на територията на общината ще бъдат оповестявани и привлечени други специалисти за разрешаване на проблемите и овладяване на създалата се ситуация.

24- часови диспечерски центрове , при възникване на аварии :

"Енерго-Про Мрежи"АД - 070016161


"Овергаз Мрежи" АД - 080011211


"В и К Шумен" АД - 0700 500 54 - самоотчет, сигнали, водомерни и технически услуги, лабораторни услуги.4808 

Съобщения
Поздрав от Кмета на Община Нови пазар за деня на здравния работник.
05.04.2021

Уважаеми здравни работници от Община Нови пазар,

              За мен е чест да Ви поздравя по повод 7-ми април – Световен ден на здравето и Ден на здравния работник!
На днешния ден ние имаме възможността още веднъж да засвидетелстваме своето уважение и дълбока почит към Вашия труд и труда на Вашите колеги, с който Вие гарантирате здравето и дълголетието ни, дарявате ни надежда, въпреки трудностите и неразбирането, които понякога срещате. Не е лек изборът да пренебрегнеш себе си, за да служиш на другите и затова и ние се прекланяме пред решението Ви да се грижите за нас – Вашите пациенти.
          Позволете ми по случай Деня на здравния работник да изкажа своите искрени пожелания за благополучие и професионални успехи. Бъдете все така съпричастни с болката на хората и им вдъхвайте необходимия кураж, за да се борите заедно срещу заболяванията им. Нека увереността не Ви напуска никога, за да продължавате напред в нелеката битка за запазването на живота!

Желая на Вас и семействата Ви здраве, сили и щастие!
Честит празник!

С уважение,

Георги Георгиев

Кмет на Община Нови пазар